A PÁK-TO Kft.-t  1997 szeptemberében alapítottuk, de mint mezőgazsági őstermelők már 1990 óta étkezési tojástermeléssel és értékesítéssel foglalkoztunk. A családunk tulajdonában lévő cég a Váli völgyben, egy Felcsút szúnyogpusztai gazdaságban kezdte meg működését.  A gazdaság teljes rekonstrukcióját követően, modern és hagyományos technológiával szereltük fel termelő és csomagoló épületeinket. Ennek köszönhetően magas minőségben állítjuk elő és csomagoljuk termékeiket.

A családtagok a mai napig aktívan részt vesznek a mindennapi feladatok elvégzésében, ezért munkánk során képesek vagyunk meghozni azokat a fejlesztési döntéseket, amelyek folyamatos növekedési pályán tartják a gazdaságot.

A szigorú állattartási, állatjóléti és takarmányozási elvek mentén végrehajtott fejlesztések eredményeként zárt rendszerben termelünk: saját szántóföldi növénytermesztéssel, takarmánykeverő üzemmel és jércenevelővel rendelkezünk.

Az állandó bővítéseknek köszönhetően folyamatosan növeljük termelési kapacitásunk és termékválasztékunk. A tojástermelői és csomagolási tevékenységén kívül kereskedelmi és szállítmányozási feladatokat is ellátunk, ennek köszönhető vevőinket minden mennyiségben, jó minőségben és pontosan szolgáljuk ki.

Törekszünk arra, hogy a magyar tojáspiac minőségi szereplőjévé váljunk, célunk, hogy minden egyes PÁK-TO termék olyan szintet érjen el, amelyet a megrendelő elismeréssel és támogatásával díjaz. Célunk továbbá egy olyan szervezetet építeni, amelynek alapkövei az elismert, magas teljesítmény, az ésszerűség és a hozzáértés. Ezen elvek mentén szeretnék egy olyan családi vállalkozással jelen lenni a magyar gazdaságban, amely a hazai vállalkozások egyik sikertörténete lehet.